X

Üdvözöljük webáruházunkban!

Rendelése leadásához lépjen be felhasználói fiókjába vagy regisztráljon oldalunkra!

Facebook regisztráció Google regisztráció

Elfelejtettem a jelszavam

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

PD-K01 - Karácsonyi akciós könyvcsomag 6-7 éves lányoknak

200x280mm | 1500 g

-11%

6 830 Ft

6 100 Ft

kosárba

A sokféle és változatos tartalmú kiadványok kiváló szabadidős elfoglaltságot biztosítanak az adott korosztálynak. A mesekönyvekben a tanulságos mesék után, érdekes feladatokkal találkozik a gyermek, a sakkjáték rejtelmeinek megfejtése is egy izgalmas mesén keresztül valósul meg. A többször használható matricák segítségével a könyvekben érdekes kreatív figurák készíthetők, de alkalmas lehet a geometriai formák gyakorlására is. A rejtélyes kalandozás során felfedezhetjük a manók, a varázslók, a hercegnők birodalmát. A varázslencse segítségével nyomozhatunk a világűrben, a Föld középpontjában és folytathatnánk tovább a kiadványok felsorolását.

Ezek a kiadványok azonban szórakoztató jellegük mellett kognitív képességfejlesztők, játékos foglalkoztatók, melyek a gyermekek fejlődését széles körben segítik, részben a tanulási zavarok csökkentésére, a gyengén funkcionáló részképességek megerősítésére, valamint olyan ismeretek megszerzésére irányulnak, amelyeket a gyermekek szórakozva, játékosan, szinte észrevétlenül képességekké, tudássá konvertálnak.

Csak néhány fontos fejlesztési terület, ami a kiadványokban megvalósítandó cél pl.: a tartós figyelem, a figyelemkoncentráció, a vizuális és auditív emlékezet, vagy a logikus gondolkodásmenet, a következtetések levonása, a kreatív problémamegoldó képességek fejlesztése stb., és mind ez úgy valósul meg, hogy a gyermek élvezi, örömét leli és szórakoztatja a feladatok megoldása. A helyes megoldások, a sorozatos sikerélmények, a pozitív visszajelzések jókedvű, örömszerzést, az önbizalom fokozását eredményezik a gyermek számára.

Reméljük sikerült a kiadványokban az ismeretszerzést játékossá tenni, hiszen csak az a tudás kerül maradandóan a birtokunkba, amelyet örömmel sajátítottunk el.

Tanulságos mesék gyerekekről

JátékoSAKK – Mese a fehér királyról

Utazás az időben

Rejtélyes kalandozás II.

Játsszunk a formákkal és a színekkel! II.

Bolondos bolygó

Trendi modellek I.

Mutass többet

Mutass kevesebbet