X

Üdvözöljük webáruházunkban!

Rendelése leadásához lépjen be felhasználói fiókjába vagy regisztráljon oldalunkra!

Elfelejtettem a jelszavam

Bejelentkezés

Regisztráció

2021. április 06.

Mire figyelmeztetnek a szakemberek a sok délutáni szakkörrel kapcsolatban?

A gyerek szabadidejének átgondolatlan beosztása épp az ellenkezőjét eredményezheti, mint ami a cél vele. Milyen szempontokat érdemes figyelembe venni? Van követendő példa?

tovább

2021. április 01.

Ne féljetek, készüljetek! - egy angoltanár tanácsai az érettségire

Már csak egy hónap és itt a középiskolai éveket lezáró nagy megmérettetés: az érettségi. Nektek, kedves vizsgázók - a többi tárgy mellett - legalább egy idegen nyelvből bizonyítanotok kell megszerzett tudásotokat (közép- vagy emelt szinten), s ez a nyelv legtöbbször az angol szokott lenni. Sörlei Nikoletta vagyok, a debreceni Tóth Árpád Gimnázium angoltanára és most szeretnék az angol nyelvi érettségihez néhány hasznos tippet adni nektek.

tovább

2021. március 31.

Tanítsd meg a gyermekedet tanulni!

8 egyszerű tipp, amire odafigyelve észrevétlenül is segíteni fogod gyermeked hatékonyabb tanulását.

tovább

2021. március 11.

Mivel fokozod gyermeked tanulási motivációját? Dobd fel a napját egy érdekességgel!

A tanulási motiváció és a tanulási eredmények kapcsolata könnyen megtapasztalható. Amit kedvvel tanulnak a gyerekek abba több energiát fektetnek és ebből világosan következtethetünk arra, hogy az adott területen jobban is teljesítenek. Nyilvánvaló, hogy a tanulási motiváció és a tudás kölcsönösen formálja egymást, együtt alakul.

tovább

2021. március 07.

Szeresd a gyermeket minden körülmény között!

Gyakorló édesanyaként és pedagógusként is figyelemreméltónak találom a lengyel származású Janusz Korczak pedagógus, író, orvos, társadalmi aktivista munkásságát, aki 10 zseniális alapelvet hagyott ránk.

tovább