X

Üdvözöljük webáruházunkban!

Rendelése leadásához lépjen be felhasználói fiókjába vagy regisztráljon oldalunkra!

Facebook regisztráció Google regisztráció

Elfelejtettem a jelszavam

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

.

PD-CS08 - Könyvcsomag - 7-8 éves fiúknak

188 oldal | 220 mm X 220 mm | 1134 g

5 000 Ft

kosárba

7-8 éves fiúknak szóló szórakoztató kiadványaink akciós csomagja, amely tartalmazza:

SpiroMánia – Lovas

Rajzolj fantasztikus kalózokat!

A manókertek titka

JátékoSAKK – Mese a fehér királyról

Játsszunk a formákkal és a színekkel! I.

  • 1-2-3. osztály

A csomag tartalma:

SpiroMánia – Lovas

A gyermekek szívesen rajzolnak állatokat. Most itt a nagyszerű lehetőség, hogy a sablonok segítségével megalkossák saját mesebeli állatparkjukat, ahol minden lakó szebbnél szebb díszruhát kap…

48 oldalas foglalkoztató kiadvány

Rajzolj fantasztikus kalózokat!

A rettegett kalózok megtámadják a kereskedelmi hajókat és elrabolják kincseiket. Ebbe a veszélyes világba csöppenhet gyermeke, ha a sablonok segítségével kiegészíti a rajzokat és kiszínezi a képeket.

40 oldalas foglalkoztató kiadvány

A manókertek titka

A manók és a tündérek kétségbeesetten tapasztalják, hogy azok az állatok, akiket szeretettel vettek pártfogásukba, megbetegedtek. Szinte azonnal kiderítik, hogy csakis az ember lehet a hibás, aki permetszereket szórt a növényekre… A mese folytatódik, és olyan tudást nyújt a gyermekeknek, amely természetessé és magától értetődővé teszi, hogy környezetünkre vigyáznunk kell.40 oldalas foglalkoztató kiadvány

44 oldalas mesekönyv

JátékoSAKK – Mese a fehér királyról

Ezt a füzetet kezdő sakkozóknak készítettük. Az ifjú játékosok megismerkedhetnek a sakktáblával és a bábukkal, valamint a legfontosabb alapszabályokkal. Egy gonosz sárkány gondoskodik arról, hogy a Fehér király megtanuljon sakkozni, s vele együtt a füzetet fellapozó gyermekek is. De szerepel a mesében egy bátor, jószívű herceg, egy szépséges királykisasszony, valamint számos udvari lóti-futi, akik sokat segítenek abban, hogy a képességfejlesztés és a sakktanulás egyaránt eredményes legyen.

40 oldalas feladatgyűjtemény

Játsszunk a formákkal és a színekkel! I.

Vidám feladatok, játékos tanulás! A kör, a négyzet, a téglalap, a háromszög és a trapéz egyszerű síkidomok, mégis száz meg százféle személy, állat, tárgy állítható össze belőlük. Csak türelem és némi találékonyság kell hozzá, s máris megtelnek az üres oldalak azokkal az ötletes illusztrációkkal, melyeket a gyermekek – esetleg a család többi tagjával közösen – egy-egy történethez álmodtak meg. A több száz matrica nemcsak a kiadványokban található ötletek megvalósítását teszi lehetővé, szülői vagy testvéri segítséggel a gyermekek maguk is tervezhetnek újabb elemeket.

16 oldalas foglalkoztató kiadvány

Mutass többet

Mutass kevesebbet