X

Üdvözöljük webáruházunkban!

Rendelése leadásához lépjen be felhasználói fiókjába vagy regisztráljon oldalunkra!

Facebook regisztráció Google regisztráció

Elfelejtettem a jelszavam

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Köszörűsné Csige Ildikó-Torda Kitti

PD-406 - Suliba jár a család – Családi nap az iskolában

96 oldal | 165 mm x 230 mm | 165 g

650 Ft

kosárba

Az iskoláknak alapvető célja és feladata minél szorosabb együttműködést kialakítani a pedagógus, a szülő és a diák között. Ehhez a témához kapcsolódik, a Családi nap az iskolában című kiadványunk, mely nyolc témakörben, kipróbált játékos programot, forgatókönyvet mutat be, mely azt bizonyítja, hogy drága játékszer helyett elég egy jó ötlet, egy fantasztikus közösség, s felejthetetlen percek színesíthetik be a mindennapokat. A játék összekötő láncszem lehet a gyerek, az iskola és a család között. Együtt játszani jó – hiszen a közösen átélt élményeknek nagyobb hatóereje van. A közös játék fontos az egyéni boldogulás, a közösségi szocializáció szempontjából is. A gyermekek boldogsága a szülők mellett a nevelők felelőssége is. Ezért fontos, hogy együtt tudjanak működni a közös cél érdekében, példát adjanak a játék által átélt tanulási, fejlődési lehetőségekhez, a társas elfoglaltságokhoz. 

A témakörökben a kreativitás, a fantázia, a kézügyesség, a gyakorlatiasság, a humor, a mozgás kap szerepet, még a hagyományokra, népszokásokra épülő játékos feladatokat végzik a szereplők.  A feladatok megoldásának egy része a családok versenyéhez kötött, így nagy izgalommal dolgoznak a szülők és a gyermekek egyaránt. A sokféle színes és rendkívül változatos feladat mind a felnőtteknek, mind a gyerekeknek kiváló szórakozás, remek időtöltés.

 

Címkék:

Általános iskola, osztályfőnöki segédanyag, pedagógus – szülő – diák együttműködése, családi összetartás, játék szerepe a gyermek fejlődésében 

  • 1–8. osztály
  • feladatgyűjtemény

Mutass többet

Mutass kevesebbet