X

Üdvözöljük webáruházunkban!

Rendelése leadásához lépjen be felhasználói fiókjába vagy regisztráljon oldalunkra!

Elfelejtettem a jelszavam

Bejelentkezés

Regisztráció

A terméket sikeren hozzáadta! Kosár megtekintése.
-20%
20%

Nagy Adrienn - Vágó Lászlóné

PD-506 - Számvarázsló - a számok írásgyakorlója

Mit fejleszt a kiadvány?

A számjegyek írásának megtanulása nagyon fontos állomás egy gyermek életében. A Számvarázsló, a számok írásgyakorlója című füzetünk a matematika ezen kompetencia területét fejleszti. Cél az, hogy a gyermek figyelje meg, tanulja meg helyesen alakítani és négyzetrácsban elhelyezni a használatos matematikai jeleket, számjegyeket. Az írás elsajátítása után eszközszinten tudja használni ismereteit. A fokozatosság elvét követve jusson el a számjegyírás azon szintjéhez, amit az iskolában használnia kell.

A számjegyek megismerését, írását számtalan változatos és játékos feladaton keresztül valósítjuk meg, amivel hozzájárulunk az egyéni íráskép, a lendületes írásmozgás megalapozásához, elősegítjük a finommotorika és a grafomotorikus készségek fejlődését, a szem-kéz koordináció kialakulását. A matematikai tartalmakat megalapozva nem csak az írást, mint kompetenciaterületet, hanem a matematikai logika, a figyelem, a gondolkodás, az emlékezet fejlesztését is kiemelt feladatnak tekintjük. Felhívjuk a figyelmet a gyermek helyes ceruzafogására, a helyes testtartásra, ami elengedhetetlen a szépírás megvalósításához.

Ha a gyermek kiszínezi a füzetben található képeket, akkor a végéhez érve szép, színes kiadvány válik belőle. Kellemes időtöltést kívánunk!

FIGYELEM!

A füzethez 10 db Számvázoló lap, valamint néhány feladathoz megoldás is tartozik, melyek ingyen letölthetők a pedellus.hu weboldalon pdf formátumban, a következő elérhetőségen:

Számvarázsló PDF letöltése

  • 1. osztály
  • 36 oldal
  • 200X280 mm
  • 133 g

595 Ft 475 Ft

- +
kosárba