X

Üdvözöljük webáruházunkban!

Rendelése leadásához lépjen be felhasználói fiókjába vagy regisztráljon oldalunkra!

Facebook regisztráció Google regisztráció

Elfelejtettem a jelszavam

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

DR. Kézi Csaba Gábor

PD-501 - PÉLDATÁR az emelt szintű matematikaérettségihez KÖZEL 300 FELADAT + MEGOLDÁS

268 oldal | 165 mm x 230 mm | 446 g

2 500 Ft

kosárba
 

Ez az oktatási segédanyag egy középszintű matematikaérettségire felkészítő  példatár, melynek 5 fejezete 24 témakört dolgoz fel. A témakörök feladatsorai mind pontozásukban, mind felépítésükben egy-egy érettségi feladatsornak felelnek meg. Összesen közel 300 kidolgozott feladatot tartalmaznak, és megfelelnek az emelt szintu˝ matematikaérettségi követelményeinek.

A könyv újszeru˝sége abban rejlik, hogy minden feladat után lépésről-lépésre kidolgozott, részletes megoldást adunk, ezáltal biztosítjuk az olvasó számára az érettségire való önálló felkészülést, az állandó önellenőrzést. Az egyes fejezetek  ismétlo˝ feladatsorokkal zárulnak, melyek „kisérettségi” feladatsoroknak tekintheto˝k. Olyan feladattípusokat tartalmaznak, melyek minden egység után összefoglalják az addig tanultakat, vagyis felmérik az olvasó tudását. Az utolsó fejezet két ismétlő feladatsora próbaérettséginek mondható, így ez a példatár nemcsak a tananyag részletes feldolgozását tartalmazza, hanem kiváló számonkérő anyag is.

Mindenegyes feladat után pontszám található, mely a faladat súlyát, értékelését mutatja.

Ajánljuk azoknak a diákoknak is ezt a könyvet, akik középszinten érettségiznek ugyan, de mélyebben érdeklődnek a matematika iránt, illetve tanulmányaikat olyan felso˝oktatási   intézményben  folytatják,  ahol  magasabb  szintu˝  matematikai  eszközöket  alkalmaznak.   Jelen példatár kiegészíto˝  segédanyagként szolgálhat a gazdasági és mérnöki  szakok  matematika  tananyagához,  hiszen  az  emelt  szintu˝  érettségin több olyan témakör is megjelenik, amely az egyetemi matematikában szintén szerepel.

Címkék:

középiskola, 12. osztály, matematika példatár, matematika feladatgyűjtemény, emelt szintű metematikaérettségi, emelt szintű matematikaérettségi követelmény, emelt szintű matematikaérettségihez kidolgozott feladatsorok, ismétlő feladatsorok, matematika emelt szintű próbaérettségi, részletes feladatmegoldások, önellenőrzés


Mutass többet

Mutass kevesebbet