X

Üdvözöljük webáruházunkban!

Rendelése leadásához lépjen be felhasználói fiókjába vagy regisztráljon oldalunkra!

Facebook regisztráció Google regisztráció

Elfelejtettem a jelszavam

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

DR. Kézi Csaba Gábor

PD-501 - PÉLDATÁR az emelt szintű matematikaérettségihez KÖZEL 300 FELADAT + MEGOLDÁS

268 oldal | 165 mm x 230 mm | 446 g

2 500 Ft

kosárba

Ez az oktatási segédanyag egy, az emelt szintu˝ érettségire felkészíto˝ példatár.

Újszeru˝sége abban rejlik, hogy témakörönként dolgozza fel az emelt szintu˝ érettségi tananyagát olyan formában, hogy minden egyes témakör 9 feladatból áll, amely pontozásában és felépítésében egy érettségi feladatsornak felel meg.

Minden fejezet végén egy ismétlo˝  feladatsor található.  Ez egy „kisérettségi” feladatsornak tekintheto˝, ami minden olyan feladattípusra tartalmaz feladatot, amely a tananyag adott témakörében szerepel.

Jelen oktatási segédanyag egyik legnagyobb elo˝nye, hogy minden feladathoz részletes megoldást adunk, ezáltal önálló felkészülésre is teljesen alkalmas.

Ajánljuk azok számára is, akik középszinten érettségiznek ugyan, de mélyebben érdeklődnek a matematika iránt, illetve tanulmányaikat olyan felso˝oktatási intézményben  folytatják,  ahol  magasabb  szintu˝  matematikai  eszközöket  alkalmaznak.   Jelen példatár kiegészíto˝  segédanyagként szolgálhat a gazdasági és mérnöki  szakok  matematika  tananyagához,  hiszen  az  emelt  szintu˝  érettségin több olyan témakör is megjelenik, amely az egyetemi matematikában szintén szerepel.

A könyv próbaérettségi feladatsorokkal zárul, amely segítségével az olvasó tesztelheti,  hogy  mennyire  sikerült  elsajátítani  az  emelt  szintu˝ érettségi témaköreit.Mutass többet

Mutass kevesebbet