X

Üdvözöljük webáruházunkban!

Rendelése leadásához lépjen be felhasználói fiókjába vagy regisztráljon oldalunkra!

Facebook regisztráció Google regisztráció

Elfelejtettem a jelszavam

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

DR. Kézi Csaba Gábor

PD-500 - PÉLDATÁR a középszintű matematikaérettségihez TÖBB, MINT 400 FELADAT + MEGOLDÁS

232 oldal | 165 mm x 230 mm | 389 g

2 100 Ft

kosárba

Ez az oktatási segédanyag egy, a középszintu˝ érettségire felkészíto˝ példatár.

Újszeru˝sége abban rejlik, hogy témakörönként dolgozza fel a középszintu˝  érettségi tananyagát olyan formában, hogy minden egyes témakör 18 feladatból áll, amely pontozásában és felépítésében egy érettségi feladatsornak felel meg.

A példatár 24 fejezete összesen 432 kidolgozott feladatot tartalmaz.

Az egyes fejezetek olyan feladatokkal ismertetik meg az olvasót, amelyek a zépszintu˝ érettségi követelményeinek megfelelnek. 

Minden  fejezet  végén  egy ismétlo˝ feladatsor található.  Ez egy „kisérettségi” feladatsornak tekintheto˝, ami minden olyan feladattípusra tartalmaz feladatot, amely a tananyag korábbi témaköreiben szerepel. Ezáltal minden egység után egy olyan feladatsorral mérheti fel az olvasó a tudását, amely a korábban megszerzett ismeretekre épül.

Jelen oktatási segédanyag egyik legnagyobb elo˝nye, hogy minden feladathoz részletes megoldást adunk, ezáltal önálló felkészülésre is teljesen alkalmas. 

A könyv egy próbaérettségi feladatsorral zárul, amely segítségével az olvasó tesztelheti, hogy mennyire sikerült elsajátítani a középszintu˝ matematikaérett- ségi témaköreit.

 

 

Mutass többet

Mutass kevesebbet