X

Üdvözöljük webáruházunkban!

Rendelése leadásához lépjen be felhasználói fiókjába vagy regisztráljon oldalunkra!

Facebook regisztráció Google regisztráció

Elfelejtettem a jelszavam

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

DR. Kézi Csaba Gábor

PD-500 - PÉLDATÁR a középszintű matematikaérettségihez TÖBB, MINT 400 FELADAT + MEGOLDÁS

232 oldal | 165 mm x 230 mm | 389 g

2 100 Ft

kosárba

Ez az oktatási segédanyag egy középszintű matematikaérettségire felkészítő  példatár, melynek 4 fejezete 24 témakört dolgoz fel. A témakörök feladatsorai mind pontozásukban, mind felépítésükben egy-egy érettségi feladatsornak felelnek meg. Összesen több mint 400 kidolgozott feladatot tartalmaznak, és megfelelnek a zépszintu˝ matematikaérettségi követelményeinek.

A könyv újszeru˝sége abban rejlik, hogy minden feladat után lépésről-lépésre kidolgozott, részletes megoldást adunk, ezáltal biztosítjuk az olvasó számára az érettségire való önálló felkészülést, az állandó önellenőrzést. Az egyes fejezetek  ismétlo˝ feladatsorokkal zárulnak, melyek „kisérettségi” feladatsoroknak tekintheto˝k. Olyan feladattípusokat tartalmaznak, melyek minden egység után összefoglalják az addig tanultakat, vagyis felmérik az olvasó tudását. Az utolsó ismétlő feladatsor egy próbaérettséginek mondható, így ez a példatár nemcsak a tananyag részletes feldolgozását tartalmazza, hanem kiváló számonkérő anyag is.

Mindenegyes feladat után pontszám található, mely a faladat súlyát, értékelését mutatja.

 

Címkék:

középiskola, 12. osztály, matematika példatár, matematika feladatgyűjtemény, , középszintű metematikaérettségi, középszintű matematikaérettségi követelmény, középszintű matematikaérettségihez kidolgozott feladatsorok, ismétlő feladatsorok, matematika középszintű próbaérettségi, részletes feladatmegoldások, önellenőrzés

Mutass többet

Mutass kevesebbet