X

Üdvözöljük webáruházunkban!

Rendelése leadásához lépjen be felhasználói fiókjába vagy regisztráljon oldalunkra!

Facebook regisztráció Google regisztráció

Elfelejtettem a jelszavam

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Nagyné Horváth Magdolna

PD-504 - Felvételi feladatok középiskolába készülőknek - Magyar

163 oldal | 165 mm x 230 mm | 203 g

1 595 Ft

kosárba

A középiskolákba jelentkező nyolcadikos diákoknak a magyar központi felvételin 10 feladatból álló feladatsort kell megoldaniuk, 45 perc alatt. Mivel a rendelkezésre álló idő eléggé szűkös ennyi feladat megoldásához, ezért nagy szükség van az előzetes felkészülésre, a gyakorlásra. Ennek a könyvnek a segítségével a diákok alaposan begyakorolhatják a különböző feladattípusokat, a megoldásokkal pedig ellenőrízhetik tudásukat. A kiadvány 20 feladatsort tartalmaz 200 feladattal. Az egyes feladatok mellett pontozási útmutató található, ezzel a feladatok értékeléséhez adunk eligazodást.

A feladatok tükrözik a központi feladatlapok tartalmát, követik az évenként megújuló feladatok sorát. Évről évre jelennek meg olyan feladatok, amellyekkel eddig még nem találkozhattunk, olyanok, amellyek megoldása az eddigiektől eltérő gondolkodásmódot igényel. A könyv összeállításánál külön feigyeltünk arra, hogy tartalmazzon olyan feladatokat is, melyek új kihívások elé állíthatják a tanulókat. A feladatok pontozását igyekeztünk úgy kialakítani, hogy azok hasonló elven működjenek, mint ahogy a központi felvételi feladatsoroknál.

Ez a segédeszköz nemcsak felvételizőknek, hanem az általános iskolában tanító magyar szakos kollégáknak is nagy segítség lehet.

 

A könyv minden feladatához részletesen kidolgozott feladatmegoldás tartozik, mely letölthető a pedellus.hu weboldalon pdf  formátumban, az alábbi  elérhetőségen:

Felvételi feladatok magyarból megoldás letöltése

Mutass többet

Mutass kevesebbet