X

Üdvözöljük webáruházunkban!

Rendelése leadásához lépjen be felhasználói fiókjába vagy regisztráljon oldalunkra!

Facebook regisztráció Google regisztráció

Elfelejtettem a jelszavam

A terméket sikeresen hozzáadta! Kosár megtekintése.

Fazekas Sándor

PD-502 - Matematika - Fevételi feladatok középiskolába készülőknek

110 oldal | 165 mm x 230 mm | 250 g

1 595 Ft

kosárba

A középiskolákba jelentkező nyolcadikos diákoknak a matematika központi felvételin 10 feladatból álló feladatsort kell megoldaniuk, 45 perc alatt. Mivel a rendelkezésre álló idő eléggé szűkös ennyi feladat megoldásához, ezért nagy szükség van az előzetes felkészülésre, a gyakorlásra. Ennek a könyvnek a segítségével a diákok alaposan begyakorolhatják a különböző feladattípusokat, a végén található részletes megoldásokkal pedig ellenőrizhetik tudásukat. A kiadvány 25 feladatsort tartalmaz 250 feladattal. Az egyes feladatok mellett pontozási útmutató látható, ezzel a feladatok értékeléséhez adunk eligazodást.

A feladatok tükrözik a központi feladatlapok tartalmát, követik az évenként megújuló feladatok sorát. Évről évre jelennek meg olyan feladatok, amelyekkel eddig még nem találkozhattunk, olyanok, amelyek megoldása az eddigiektől eltérő gondolkodásmódot igényel.

 Ennek a kiadványnak az összeállításánál külön figyeltünk arra, hogy tartalmazzon olyan feladatokat, melyekhez hasonlókkal az utóbbi évek felvételi feladatlapjain találkozhattak a diákok, de sok olyan feladat is szerepeljen benne, amelyek új feladatokkal ismertetik meg a tanulókat. Az egyes feladatok pontozását igyekeztünk úgy kialakítani, hogy azok hasonló elven működjenek, mint ahogy a központi felvételi feladatsoroknál.

Ez a segédeszköz nemcsak a felvételizőknek, hanem az általános iskolákban tanító matematikus kollégáknak is nagy segítség lehet.

 

MEGOLDÁS

Mutass többet

Mutass kevesebbet